Eurostar Song Contest
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eurostar Song Contest

SANAL ŞARKI YARIŞMASI

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  
--- 5 TEMMUZ SAAT 19:00'DA TÜM ÜLKELER İÇİN YENİ ÜLKE BAŞVURULARI BAŞLAYACAK --- ÜYELER SEÇTİKLERİ YENİ ÜLKELERLE YARIŞMAYA 51. YARIŞMA İTİBARİYLE KATILACAKLAR

Okan Bayülgen'in yaptığına bak

Go down 
2 posters
AuthorMessage
OzKaN
Moderatör
Moderatör
OzKaN

Male
Aktiflik Puanı : 4625
Pep : 29
Represent Country / Temsil Ettiğin Ülke : Okan Bayülgen'in yaptığına bak 2814kmf

Okan Bayülgen'in yaptığına bak Empty
PostSubject: Okan Bayülgen'in yaptığına bak   Okan Bayülgen'in yaptığına bak I_icon_minitimeMon Aug 17, 2009 7:09 pm

Okan Bayülgen'in yaptığına bak 82766

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, kapalı mekanlarda uygulanan sigara yasağına karşı kendince bir yöntem bulduğunu söyledi.

"Kesin cezamı deyip sigaramı içiyorum"

Gittiği mekanlarda canı sigara içmek istediği zaman sigara yaktığını ve kendisine uyarıda bulunan görevlilerle kavga ettiğini söyleyen Bayülgen şöyle konuştu:

"Başıma dikilen görevliye 'Hemen 69 TL'yi ödemek istiyorum. Bana acil bir yetkili bulun' diyorum. görevliler ise ceza kesecek bir yetkili bulamıyorlar. Bu arada sigaramı içiyorum."

BUGÜN
Back to top Go down
Pop-Corn
Süper Üye
Süper Üye
Pop-Corn

Male
Nerden / Where Are You? : Yerküre
Aktiflik Puanı : 1207
Pep : 4
Represent Country / Temsil Ettiğin Ülke : Okan Bayülgen'in yaptığına bak 295aj4h

Okan Bayülgen'in yaptığına bak Empty
PostSubject: Re: Okan Bayülgen'in yaptığına bak   Okan Bayülgen'in yaptığına bak I_icon_minitimeFri Aug 21, 2009 2:26 am

haydan gelip huya gidiooo
Back to top Go down

Okan Bayülgen'in yaptığına bak
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Herkese merhaba ben okan -SecouR-
» OKAN BAYULGEN BABA OLDU