--- 5 TEMMUZ SAAT 19:00'DA TÜM ÜLKELER İÇİN YENİ ÜLKE BAŞVURULARI BAŞLAYACAK --- ÜYELER SEÇTİKLERİ YENİ ÜLKELERLE YARIŞMAYA 51. YARIŞMA İTİBARİYLE KATILACAKLAR
Mesaj Sayısı : 3191 Yaş : 30 Aktiflik Puanı : 4625 Pep : 29Kayıt tarihi : 2009-01-01 Represent Country / Temsil Ettiğin Ülke :
20090720
Berkay Yörük İle Röportaj
Berkay Yörük 16 Yaşında
Burcun ve özelliklerini tam anlamıyla taşır mısın? Kova Burcuyum Komik Ve Sempatik tavrımla özelliklerini taşıyorum J
Kırıldığında gönlünü almak zor mudur? Kolay mı? Karşımdaki kişiye bağlı bir durum… Kişiye göre değişir.
Hangi takımı tutuyorsun? U.A. Tabi ki GALATASARAYYY
Nelerden hoşlanırsın? Arkadaşlarımla Gezmek Beraber vakit Geçirmek Gitar Çalmak…
Ne tür müzik dinlemekten hoşlanırsın ve genellikle kimleri dinlersin? Rock Müzik dinlerim Genelde Arada Techno Dinlediğim Kişiler İse (Hypnogaja-Duman-Linkin park-Yüksek Sadakat-Bedük) Vb…
Günlerin çoğunlukla nasıl geçiyor ? Marotondan Monotona
Sevdiğin biri için neleri göze alabirsin? Bazı Şeyleri Ama Ölmek Felen Boş İşler…
Yaptığın en büyük çılgınlık nedir? Hayvanat bahçesinde deve kuşlarının kafesine düşmekkkkk… Acayip Koştum En sonunda beni çıkarttılar…
Peki ölmeden yapmalıyım dediğin şeyler oldu mu? Bir Dağda En sevdiğim arkadaşlarımla beraber Kalmak… (ama bu dağ normal değil mesela Uzak Doğu Dağları) Bide yiyeceğimizi kendimiz bulcaz…
Başına geldiğinde hangisini felaket olarak düşünürdün?
Allah korusun Hepsi benim için değerli şeyler (Mal, mülk, iş hariç yine bulunurJ)
Bu site çok güzel, ama bir de ______ olmasaydı... (boşluğu tamamlayabilirmisin?) Olmasa Röportajın Yazdıkların olmasa… Gayet iyi Ya
Kendinde en nefret ettiğin özellikler nelerdir? Bazen utandığımda saçma hareketler yaparımmm…
Geçmişe dönme şansın olsaydı hangi zamanına dönmek isterdin? Hayatının hangi bölümüne özlem duyuyorsun? Geçmişe Neden Döneyim Bir Daha J Ama geleceğe dönmek isterdim
Bu siteye girişin nasıl gerçekleşti,kim önerdi? Cağatay Arkadaşım Önerdi İyiki de Önerdi… J
Sitede en çok kime / neye kızıyorsun? Bazen Radyoda Soru Soruyorum Msj Yazmıyolar… Başka sorunum yok…
Forumda Seni Üzen Olay ? Forumda Beni Hiçbir şey üzemez arkadaşım… J
Forumda Seni En Çok Sevindiren Olay ? Olmasına SevimdiĞim Arkdaşlarım İşte…
Yeni gelen üyelerin başarılı olması hakkındaki düşüncelerin nelerdir? Hepsi de ayrı ayrı çok başarılılar Performanslarına Diycek Yok…
Şarkına yapılan yorumlarla şarkına verilen puanlar arasında fark var mı ya da hiç fark oldu mu? Evet Hemde bayaaaaaa Oldu… Görünen köy kılavuz istemez zaten
Forumda gizliden seninle uğraşan kişiler var mı? Olabilir… J Vardır Beklide Açıklarlarsa İyi Olur…
Son yarışmalarda bazı ülkelerden yüksek puan almanı neye bağlıyorsun? Yorumsuza Bağlıyorum…
Hırslı mısındır? Evet
İnsanların görünüşünden nasıl biri olduğunu tahmin edebilir misin? Bazı Bazı Tahminlerim oluyor ama ön yargı koymak istemem… J
İnsanları nasıl cezalandırırsın? Yaptırım Uygulamıyorum…
BERKAY'A GÜZEL CEVAPLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİN =)
Last edited by özkanköse on Mon Jul 20, 2009 8:18 pm; edited 1 time in total
Mon Jul 20, 2009 7:54 pm by Scorpion