OzKaN Moderatör
Mesaj Sayısı : 3191 Yaş : 30 Aktiflik Puanı : 4625 Pep : 29 Kayıt tarihi : 2009-01-01 Represent Country / Temsil Ettiğin Ülke :
| | Buğra Mete Hancı İle Röportaj | |
17 YAŞINDA BUĞRA METE HANCI Burcun ve özelliklerini tam anlamıyla taşır mısın? Evet.bazen ,tipik akrep burcu özelliğidir,çok kıskanç olduğum olur.Kendime ait olan şeyleri çok sahiplenirim,Bakışlarımla herkesi etkilermişim,yani öle diolar J Kırıldığında gönlünü almak zor mudur? Kolay mı? Duruma göre değişir.Ama genelde zordur[size=9]J Hangi takımı tutuyorsun? Galatasaray ama fanatik değilim[size=9]J Nelerden hoşlanırsın? Hayatın içinde olan her şeyden[size=9]J Ne tür müzik dinlemekten hoşlanırsın ve genellikle kimleri dinlersin? Genelde pop dinlerim ama bazen pop-rock ikisi de uyar,Slow parçaları çok severim.Favorilerim Ani Lorak,Kelly Clarkson(aşkım[size=9]J),Britney Spears,ama genelde seçici değilimdir,güzel olan her şeyi dinlerim. Günlerin çoğunlukla nasıl geçiyor ? Bazen arkadaşlarla dışarı çıkarım,bazen evdeyimdir,bazen başımı alıp kaçarım[size=9]J,ruhsal durumuma göre değişir yani…
Sevdiğin biri için neleri göze alabirsin? Ben sevdim mi tam severim,gerekirse canımı veririm ona,tabi buna değerse[size=9]J Yaptığın en büyük çılgınlık nedir?
Yaptığın en büyük çılgınlık nedir?[size=9] Biraz düşünim[size=9]JBi keresinde sevdiğim bi kız arkadaşımı(küçüklük aşkı J),kendimi tutamayıp öptüm,ama herkes gördü,çok utanmıştımJ [/size] Peki ölmeden yapmalıyım dediğin şeyler oldu mu? Ölmeden tüm avrupayı sevdiğim kişiyle gezmek isterim[size=9]J Başına geldiğinde hangisini felaket olarak düşünürdün?
*Aile fertlerinden birini kaybetmek *Sağlığını kaybetmek Heralde bu,her şeyin başı sağlık ne de olsaJ *İtibarını onurunu kaybetmek *Bu siteyi kaybetmek Diğer: *Eşini - sevgilini kaybetmek *Dostunu kaybetmek *İşini kaybetmek *Malını mülkünü kaybetmek
Bu site çok güzel, ama bir de şarkıcı bulma zorluğu olmasaydı... (boşluğu tamamlayabilirmisin?) [size=9] Kendinde en nefret ettiğin özellikler nelerdir?[size=9] Ben bi kişiden nefret ettim mi bazen çok kinci oluyorum,onu öldürmek derecesinde,bu özelliğimi sevmiyorum
Geçmişe dönme şansın olsaydı hangi zamanına dönmek isterdin? Hayatının hangi bölümüne özlem duyuyorsun?Çoçukluk dönemine.Üzerimde hiçbir sorumluluk olmadan her istediğimi yapardım J Bu şarkı benim şarkımdır dediğin şarkı hangisi? Kelly Clarkson-Already Gone Aşağıdaki kelimeler sana ne ifade ediyor?
---aşk:Aradığım tek şey ---trt:Eurovisionun yayınlandığı kanal,ayrıca yayın kalitesi çok düşükJ ---reklam:En sinir olduğum şey ---kelly clarkson:Ona karşı çok özel duygularım var,belki gülebilirsiniz ama öyle,anlatamamJ ---eurovision:Olmazsa olmazım ---bayrak:Hayatımın anlamı ---kahkaha:Her an yaptığım şeyJ | |
|
Sat Aug 08, 2009 4:48 pm by Scorpion